Jump to content
HFF`s forum

Shaw

Medlem
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

About Shaw

 • Rank
  Erfaren
 • Birthday 06/18/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Halmstad

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Hampus
 • Efternamn:
  Dahlberg

Recent Profile Visitors

1,476 profile views
 1. Hejsan allihopa! Har för mycket modeller som ligger och skräpar här hemma som jag aldrig kommer använda igen. Så säljer av alltihop. Säljs som två paket var armé för sig, delar inte upp enskilda enheter eller modeller. Blood Angels Spess Mehreens 1000kr Vissa modeller hade mått bra av en skrubb och ett bad i T-röd. Framförallt tanksen hade mått bra av det. 1 Tycho 1 yxbärande specialkaraktär (nu med 50% mindre yxa) 1 Land raider med Lascannons 1 predator med lascannons 1 vindicator äldre modell 20 Assault marinens (1 thunderhammer, 1power fist, 1 meltapistol) (16 målade) 1 furioso dreadnought/librarian dreadnought (saknar bas) 3 sanguinary priests (1 Power fist (konverterad sanguinary guard)) 1 Chaplain (konverterad från sanguinary guard) 1 tech-marine 2 sanguinary guard (bitz) 9 vanliga tacticals 2 lascannons marines 2 heavy meltas(?) 1 plasma cannon 1 bazooka Kaoz Spess mehreens 500kr 1 kaosig dreadnought(?) 5 kaosiga terminators (med coola chaos warrior huvuden istället för vanliga töntiga huvuden) 1 kaosig terminator librarian/lord 6 chosen från gamla startboxen 1 Lord från gamla startboxen 1 konverterad ängel-snubbe 1 wordbearer snubbe (apostel?) Pris går alltid att diskutera.
 2. Jag tror jag har tonvis med Bretonnia hjälmar om det är intressant?
 3. Shaw

  Hur Funkar Det!?

  Om du har en sköld och ett Great Weapon så får du endast Armour-bonusen mot saves du tar utanför närstrid. När du är i närstrid så använder dina figurer istället sitt vapen och kan då inte hålla i sin sköld vilket innebär att dem inte får bonusen.
 4. Det är är ändå intressant! Retromodeller är ju dessutom bland de snyggare!
 5. Tjena! Är på jakt efter en Repeater bolt thrower av High Elves modell. Någon som sitter på en eller tre? Nämn ditt pris så ska vi se till att lösa det.
 6. Shaw

  9Th Age Km 4/2

  Jag anmäler mig till den 4/2
 7. Preliminärt anmäler jag mig att spela lite. Namn: Hampus "Den Upplyste" System: 9th Age Poäng: 1500 - 2500p
 8. Adam har rätt i att End Times-spells är endast om man använder end Times böckerna. De andra reglerna finns i den officiella faq:en och gäller med andra ord hela tiden.
 9. Är gärna med och spelar. Är lite skeptisk till "plockningen" av regler man tycker om och regler man inte tycker om. Personligen tycker jag att antingen kör vi på den officiella faq:en eller så kör vi helt utan extraregler. Med andra ord; om man ska ha regler som marks på Beastmen och lore of undeath, kan man gott ha 50% på Lords & Heroes.
 10. Enklast om vi tar överlämning på hff kanske? När funkar för dig?
 11. Plockar gärna Eon - Encyklopedia Mundana 20kr från dig!
 12. 2400p Okompat Alla dagar förutom 2a och 9e Januari.
 13. Shaw

  The 9Th Age

  Har spelat 4 matcher i betan nu. Diggar systemet skarpt. Det nya magisystemet kändes lite klumpigt i början men har kommit att uppskatta det ordentligt med aided casting/dispel och miscasts som påverkas av hur många tärningar man använt. Är också tyvärr upptagen i helgen men kan spela någon annan dag i veckan mot dig Pontus, om du har lust.
 14. Nu när betan av 9th age har släppts och jag haft lite tid (äntligen!) att ägna igenom det så ligger min röst bestämt på 9th age. Tycker personligen det är bättre än 8th någonsin var och ser faktiskt fram emot att spela lite.
×
×
 • Create New...