Jump to content
HFF`s forum

marnow

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About marnow

 • Rank
  Erfaren

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Marek
 • Efternamn:
  Nowakowski

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag tänkte dyka upp under den dagen. Har också lagt upp evenemang i kalendern. --> HÄR
 2. Nämen, det ska spelas Kings of War. Regelgenomgång från 14:00. Spel efteråt. Typ kanske från 16:00 eller så. Helt okej att dyka upp tidigare och hålla på.
 3. marnow

  Styrelsemöte

  until
  Styrelsen ska mötas och prata en massa. Sluttiden är inte satt i sten. Föregående möten har konsistent dragit över på tiden. Övriga medlemmar är välkomna att sitta med, lyssna och bidra med synpunkter. Endast styrelsen har rösträtt på detta möte.
 4. Det är därför jag föreslår under öppet hus, 16:e är en lördag. 23:e blir svårt då Borås kommer på besök för att spela. 30:e är medlemsmötet, vet inte hur länge det kommer pågå eller hur många som orkar spela efter det. Men ja, lördagar hade jag också tänkt som preferens.
 5. Hejsan! Förra försöket till att ordna en speldag gick inte så bra, så då får man helt enkelt försöka igen. Nu har boken släppts, och förhoppningsvis ska det gå bättre nu. Jag undrar vilka dagar/datum framöver som skulle passa Er intresserade, så att vi tillsammans kan komma överens om en dag som i föreningskalendern kan markeras som KoW-dag. Så här ser det ut följande helgerna: 9 Nov - Nordisk Speldag i biblioteket, Necromundaspel på Frennarpsgården 10 Nov - inget planerat i kalendern 16 Nov - En handfull föreningsmedlemmar besöker Armagedon Borås, Öppet Hus på hemmaplan 17 Nov - åter nada 23 Nov - Armagedon besöker oss, Warhammer 40,000 spelas 24 Nov - nada 30 Nov - Medlemsmöte 1 Dec - Adeptus Titanicus Därefter är vi inne i december, och det finns inget planerat (ännu) som jag kan se eller minnas. Ett förslag är att spela under öppet hus, om det passar Er. De dagarna som är tomma är söndagar - misstänker dessa inte passar så bra? Annars så tittar vi på December, eventuellt i Januari eller tidigt i Februari? Hur som - jag vill ha förslag! Vänligast, Marek
 6. Nejdå, det tror jag inte. Vansinniga Gröngölingar däremot...
 7. Är det Kings of Pikes eller Pikes of War då?
 8. Jag tror 3:e oktober är ett rykte som spreds som löpeld. Var såg du datumet 21:a? Nyfiken, då jag vill veta var man ska kika i framtiden. Håller helt med om mitten av november som lämpligt i sådant fall. Pratade lite med @DanielSj och @Rapax om datum, Patrik kan inte den 2:a november. Alternativen då är 9:e eller 16:e. Första av dessa är inget annat inplanerat än så länge. Det andra datumet är det 40k med Armagedon Borås, men bortaplan för oss. Om det inte finns någon som vill vara med på KoW och åka på besök, så är det också fritt fram då.
 9. Fantastiskt! Ville kontrollera att jag inte behöver ta med extra, alternativt ta fram någon lista på lägre poäng (quickbuild threat?). Jag kommer ändå ha med mig en bunt med skepp - främst rebeller och republik, men kan ta med en extra TIE/ln eller två - så det är lugnt.
 10. Det kan vi göra. Du skrev att du är ny och har endast spelat några matcher hemma, jag antar att det är startlådan för andra utgåvan du har (senaste, svart låda, 2 TIE/ln och en T-65 X-Wing med vingar som öppnas/stängs). Har du några fler skepp?
 11. Precis. Ifall det skulle bli allvarliga förseningar (som de får reda på, inte alltid leverantör/försäljare meddelar sådant) så har styrelsen ett möte söndagen 6e oktober, och det ska inte vara något stort problem att planera om. Jag tänkte att drygt två veckor är rimligt, men om det blir stor protest så får man ändra. Det är en kompromiss mellan att ha tid att läsa igenom och identifiera regeländringar från föregående utgåva och att få spela som en gemenskap så snart som möjligt. Det är roligt att veta att det finns intresse! Om det finns önskemål eller rekommendationer gällande detta eller andra evenemang så får ni gärna meddela, jag tar med glädje emot tips.
 12. Nja, det hölls en turnering för en månad sedan. Det har inte varit mycket spel på senaste tiden annars, men det finns ett antal spelare i föreningen som säkert gärna spelar om man frågar. Det sitter bland annat fyra i styrelsen, jag är en av dessa. Vi har öppet på föreningen lördagar och söndagar mellan 12 och 16, du får gärna titta in på Frennarpsgården då. Det är inte alltid säkert att det finns en X-Wing-spelare där, men jag kommer hålla i öppningen nu på lördag. Om du är intresserad så kan jag ta med X-Wing och spela.
 13. Hejsan! Jag hörde att tredje utgåvan av Kings of War släpps 3 oktober. Tänkte att det kan vara roligt att ha en speldag inte så långt efter, och resterande styrelsen instämde. Det blir Speldag i Kings of War Third Edition lördagen den 19e oktober 2019. Det ligger ett evenemang i forumskalendern. Det står att det börjar kl. 13, men då det (än så länge) inte är något annat planerat än allmänt spel i den nya utgåvan, så får man givetvis komma när det passar en, så länge det är öppet.
 14. Hej! Jag kommer hålla öppning på lördag, den 14 september. Jag kommer då hålla en minispeldag, det vill säga att jag uppmuntrar alla intresserade av AoS att komma till föreningen då. Måla modeller, prata regler, testa spela. Om det finns intresse för det så kan det senare i år hållas en ordentlig speldag.
 15. marnow

  Studiecirkelutbildning

  until
  Intern utbildning om uppstart av studiecirklar. Allmän inbjudan för medlemmar.
×
×
 • Create New...