Jump to content
HFF`s forum

marnow

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About marnow

 • Rank
  Erfaren

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Marek
 • Efternamn:
  Nowakowski

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nejdå, det tror jag inte. Vansinniga Gröngölingar däremot...
 2. Är det Kings of Pikes eller Pikes of War då?
 3. Jag tror 3:e oktober är ett rykte som spreds som löpeld. Var såg du datumet 21:a? Nyfiken, då jag vill veta var man ska kika i framtiden. Håller helt med om mitten av november som lämpligt i sådant fall. Pratade lite med @DanielSj och @Rapax om datum, Patrik kan inte den 2:a november. Alternativen då är 9:e eller 16:e. Första av dessa är inget annat inplanerat än så länge. Det andra datumet är det 40k med Armagedon Borås, men bortaplan för oss. Om det inte finns någon som vill vara med på KoW och åka på besök, så är det också fritt fram då.
 4. Fantastiskt! Ville kontrollera att jag inte behöver ta med extra, alternativt ta fram någon lista på lägre poäng (quickbuild threat?). Jag kommer ändå ha med mig en bunt med skepp - främst rebeller och republik, men kan ta med en extra TIE/ln eller två - så det är lugnt.
 5. Det kan vi göra. Du skrev att du är ny och har endast spelat några matcher hemma, jag antar att det är startlådan för andra utgåvan du har (senaste, svart låda, 2 TIE/ln och en T-65 X-Wing med vingar som öppnas/stängs). Har du några fler skepp?
 6. Precis. Ifall det skulle bli allvarliga förseningar (som de får reda på, inte alltid leverantör/försäljare meddelar sådant) så har styrelsen ett möte söndagen 6e oktober, och det ska inte vara något stort problem att planera om. Jag tänkte att drygt två veckor är rimligt, men om det blir stor protest så får man ändra. Det är en kompromiss mellan att ha tid att läsa igenom och identifiera regeländringar från föregående utgåva och att få spela som en gemenskap så snart som möjligt. Det är roligt att veta att det finns intresse! Om det finns önskemål eller rekommendationer gällande detta eller andra evenemang så får ni gärna meddela, jag tar med glädje emot tips.
 7. Nja, det hölls en turnering för en månad sedan. Det har inte varit mycket spel på senaste tiden annars, men det finns ett antal spelare i föreningen som säkert gärna spelar om man frågar. Det sitter bland annat fyra i styrelsen, jag är en av dessa. Vi har öppet på föreningen lördagar och söndagar mellan 12 och 16, du får gärna titta in på Frennarpsgården då. Det är inte alltid säkert att det finns en X-Wing-spelare där, men jag kommer hålla i öppningen nu på lördag. Om du är intresserad så kan jag ta med X-Wing och spela.
 8. Hejsan! Jag hörde att tredje utgåvan av Kings of War släpps 3 oktober. Tänkte att det kan vara roligt att ha en speldag inte så långt efter, och resterande styrelsen instämde. Det blir Speldag i Kings of War Third Edition lördagen den 19e oktober 2019. Det ligger ett evenemang i forumskalendern. Det står att det börjar kl. 13, men då det (än så länge) inte är något annat planerat än allmänt spel i den nya utgåvan, så får man givetvis komma när det passar en, så länge det är öppet.
 9. Hej! Jag kommer hålla öppning på lördag, den 14 september. Jag kommer då hålla en minispeldag, det vill säga att jag uppmuntrar alla intresserade av AoS att komma till föreningen då. Måla modeller, prata regler, testa spela. Om det finns intresse för det så kan det senare i år hållas en ordentlig speldag.
 10. marnow

  Studiecirkelutbildning

  until
  Intern utbildning om uppstart av studiecirklar. Allmän inbjudan för medlemmar.
 11. marnow

  Speldag KoW 3rd edition

  Kom och spela den nya utgåvan! DATUM UNDER DISKUSSION
 12. marnow

  "Nya" Damage Decks

  FFG… har avslöjat alt-art Damage Decks. Sju stycken, i stil med kortleken man fick om man förhandsbokade Second Edition - med bild på var rymdbåten träffats - med tematiska färger och skepp för varje faktion. Länk till artikeln: https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2019/9/3/beautiful-destruction/ Tycker det är roligt hur exempelkortet för separatistleken är Wounded Pilot när skeppet är en Vulture Droid.
 13. Lördag kan jag hela dagen, Söndag från ca 14:00.
 14. När vill du spela? Har en mindre armé dark elves på fyrkantiga baser, kan spela vilket som. Har även en 1000p armé Wanderers/Wood Elves på runda som jag byggt ihop inför journeymanligan i AoS. Båda systemen är nya för mig, och jag kan inte spela under påskhelgen, men bortsett från det spelar jag gärna fantasy!
×
×
 • Create New...