Jump to content
HFF`s forum

Rapax

Medlem
 • Content Count

  586
 • Joined

 • Last visited

About Rapax

 • Rank
  Expert
 • Birthday 03/20/1981

Contact Methods

 • MSN
  patan254@student.liu.se

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Getinge
 • Interests
  Flames of War

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Patrik
 • Efternamn:
  Andersson

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tredje rundan i kampanjen är igång. Gustav utmanar Rasmus om Hadley's Hope Oskar utmanar Pontus om Rogue Doc Shop Sjunnesson utmanar Martin om Vents Martin utmanar Oskar om Tunnels Patrik utmanar Sjunnesson om Hadley's Hope Dennis utmanar Cattis om Hadley's Hope Rasmus utmanar Dennis om Scrap Shanty Pontus utmanar Gustav om Scrap Shanty Cattis utmanar Patrik om Old Ruins
 2. Uppdaterat med hur man får kombinera olika typer av rustning.
 3. Gängen är uppdaterade för den senaste cykeln. Kolla gärna så att allt stämmer. För några av er så har ny utrustning lagts i stashen. Men jag antar att ni tänker använda den. PM:a mig om vem som ska ha vilka prylar. Kampanjmöte (då vi gör utmaningar för nästa omgång) blir nästa måndag, dvs den 10:e februari.
 4. Det blir ett nytt scenario på temat Caravan Heist, men denna gång i större tappning. Vi kör igång 13.00 på söndag.
 5. Rapax

  GHQ Bunker Box

  Jag ska se hur många jag har, men är rätt säker på att det är åtminstone en mer än vad jag behöver.
 6. Nästa kampanjdag blir söndagen den 26 januari. Mycket loot och spännande uppdrag utlovas. Mer info kommer.
 7. Nu på söndag (29:e) kommer det anordnas en speldag knutet till kampanjen. Jag har inte hunnit planera något under julhelgen, så det kommer bli ganska spontant. Var på plats senast 13.00 om ni vill vara med. Nästa event, i större och mer planerat format, sker i januari. Mer info kommer.
 8. Jag hade hoppats på att de skulle ta bort den regeln till 3rd edition, eller ännu hellre göra en större revidering av nerve-systemet, men icke.
 9. Spöken och andra skuggvarelser är tämligen klimatneutrala. Men jag är sugen på att komma igång med 3rd edition, så det är mycket möjligt att jag dyker upp.
 10. Jag såg att Revenants hade tappat möjligheten att välja mellan tvåhandsvapen och sköldar. I EoDs version är de tvingade att ta tvåhandsvapen (alltså De4+ och Crushing(1)) medan vanliga Undead endast får ha sköldar (De5+ och ingen Crushing). Mitt EoD-projekt kommer nog styras om till Undead. FoN fick också en jätte-nerf i och med att Salamanders har tappat Pathfinder och Beast of Nature har blivit sämre.
 11. Pontus (W) utmanar Cattis om Smelting works Gustav utmanar Sjunnesson (W) om Shining spire Sjunnesson (W) utmanar Pontus om Smelting works Martin (W) utmanar Oskar om Tech bazaar Patrik (W) utmanar Dennis om Crystal cavern Oskar (W) utmanar Gustav om Radiation zone Cattis (W) utmanar Martin om Guilder contact Rasmus utmanar Patrik (W) om Guilder contact Dennis (W) utmanar Rasmus om Trader network
 12. Då var mellanrundan över och en ny cykel står för dörren. Alla gäng har fått inkomster av sina territorier. Kolla vårt spreadsheet, den är uppdaterad med aktuellt banksaldo för var och en. Skadade fighters har också återhämtat sig. Utmaningar för nästa runda kommer att ske på måndag 11 november, ca kl 18.00. De som inte kan närvara gör sina utmaningar i den här tråden.
 13. Jag är tyvärr iväg på ölmässa den helgen. Typiskt.
×
×
 • Create New...