Jump to content
HFF`s forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Nja Beast of Nature fungerar bra ändå. Sedan fick Earth Elementals en buff. ^^ Så på det stora hela är jag nöjd med FoN.
 3. Jag såg att Revenants hade tappat möjligheten att välja mellan tvåhandsvapen och sköldar. I EoDs version är de tvingade att ta tvåhandsvapen (alltså De4+ och Crushing(1)) medan vanliga Undead endast får ha sköldar (De5+ och ingen Crushing). Mitt EoD-projekt kommer nog styras om till Undead. FoN fick också en jätte-nerf i och med att Salamanders har tappat Pathfinder och Beast of Nature har blivit sämre.
 4. Regelmässigt är det bara en förfining av v2 och ingen revidering från grunden som man ex ibland såg i Warhammer mellan versioner. Däremot är det en del ändringar med enheter i armélistorna som är lite tråkiga. Ex har Empire of Dust förlorat några val. Upplever att KoW strävar att bli mer och mer en "egen grej" än enbart ett alternativ till WFB (vilket jag har full förståelse för).
 5. Trevliga bilder! Någon analys om skillnaderna mellan v2 och v3?
 6. Ja jag hade oförskämd tur på bekostnad av din otur.
 7. Jag och Pehr spelade en match på 2000 poäng mellan Empire of Dust och Forces of Nature. Vi spelade uppdraget Salted Earth, där man kunde välja att förstöra sina egna objektiv, t.ex. om man ville hindra motståndaren från att ta ett objektiv man visste att man inte kunde försvara. Det är nog sällan jag har haft sådan otur med tärningarna. Jag slog under medel hela matchen, inte sällan kraftigt under. 🙄 Mot slutet slogs vi om tre objektiv. Ett av dem förstörde jag för att förhindra att Pehr skulle få det. De två sista slogs vi om, men till slut tog Pehr båda och vann med 2-0. Jag hade endast kvar en Liche Priest och en enhet Ushabti med pilbågar på bordet. Pehr förlorade endast en enda enhet under matchen: en Treeherder. 🤣
 8. Tue

  KoW 7 december

  kommer nog att vara där hela dagen
 9. Jag kommer vid kl 17:00.
 10. Earlier
 11. Snart en Tree Herder på gång. Hyllningssång á la Forces of Nature.
 12. Jag tänkte dyka upp under den dagen. Har också lagt upp evenemang i kalendern. --> HÄR
 13. Nämen, det ska spelas Kings of War. Regelgenomgång från 14:00. Spel efteråt. Typ kanske från 16:00 eller så. Helt okej att dyka upp tidigare och hålla på.
 14. Hejhopp! Ska ju lära upp Jimmi i KoW på lördag (klockan 14:00 om jag minns rätt). Har inte regelboken, men ska nog gå bra för har det mesta i skallen. Vilka fler dyker upp? /Pehr
 15. marnow

  Styrelsemöte

  until
  Styrelsen ska mötas och prata en massa. Sluttiden är inte satt i sten. Föregående möten har konsistent dragit över på tiden. Övriga medlemmar är välkomna att sitta med, lyssna och bidra med synpunkter. Endast styrelsen har rösträtt på detta möte.
 16. Förslag: Att Lucky charm kan användas på ammochecks och ammo-rolls.
 17. Kul. Du får ta och prova dem snart.
 18. Fick min och Patriks regelböcker idag, kollat igenom Ogres en del, känns som att de blivit lite billigare, ofta 10-15 pts billigare regiments, rätt många buffs (+1 speed, Shooters kan gå och skjuta lite, osv), fortfarande lite sur över nerfen på Siegebreakers CS/TC men de kan nog funka ändå. Undrar om Crocodogsen är värda sina 5 pts.... Boken verkar riktigt nice, 400 sidor och massa fluff!
 19. Glöm inte beställningstråden för er som vill köpa lite grejer.
 20. "Skaven" verkar riktigt roliga
 21. Hör med mig, nu ska lära ig regler den 7:e. Glöm inte det 😀
 22. Jag behöver både regelbok och uncharted emp., och är gärna med om det blir sambeställning
 23. Det går att boka Uncharted Empires nu. Vi skulle kanske fixa en sambeställning snart?
 24. Kul! Ska hämta de två böckerna plus en uppsättning mission tokens etc imorgon!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...