Jump to content
HFF`s forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Reglerna ser bra ut. Det ska bli intressant att se vad man kommer kunna göra rent taktiskt med reglerna för Disengaging. Sedan gillar jag hur Cursed High Priest kommer funka i 3rd, med massor av spells och den nya regeln Reanimator.
 3. https://www.manticgames.com/news/shaping-the-rules-for-kings-of-war-third-edition/ https://www.manticgames.com/news/road-to-third-edition-kirstens-basileans/ Fler uppenbarelser om magier och modeller.
 4. Ihop med Drakar och Mazariner demospelar vi KillTeam och lär ut målningstips, Johan Bengtsson visar olika målningstekninker
 5. Tue

  Adeptus Titanicus speldag

  Från 12:30 och framåt spelar vi Titanicus med nya vapen och missions, för dom som är intresserade finns det möjlighet att prova på
 6. Nejdå, det tror jag inte. Vansinniga Gröngölingar däremot...
 7. Grönhyade^^ Är det rasistiskt?
 8. Earlier
 9. Men billigare och högre Speed och grund Defence. Vilket är nog bättre.
 10. Hmm..siege breakers verkar nerfade, dåligt....kul att det skulle komma ut modeller till dem dock..
 11. https://www.manticgames.com/news/road-to-third-edition-sunnys-ogres/ mer om ogres typ....eller ska jag säga OGORS? 😧
 12. Alverna ser bra ut. *Gnuggar händerna lömskt
 13. Nu kan jag göra "drive by shooting".😝😜
 14. Lite Nightstalker grejer.. https://www.manticgames.com/news/road-to-third-edition-martins-nightstalkers/
 15. Är det Kings of Pikes eller Pikes of War då?
 16. Det stod bara lite vagt på mantics blogg om att deras deadline för målningen var 21:e oktober, så antog utifrån kontexten att det var när 3ed edition släpptes. Men den kommer väl när den kommer. En speldag behöver ju inte ligga "pang på" om nu datum är ovisst. Skulle det bli i början av december går det lika bra för min del. Huvudsaken är att de flesta kan och att boken är i näven på alla.
 17. This is going to be the Age of Pikes!
 18. Ja den ser bra ut för det bör bli -2 to hit när det gäller pikes mot cavalry/large cavalry/flyers plus såg att dvärgarnas enhet som de tog som exempel var billigare (25p billigare på horde!), så hoppas att det gäller pikes också.
 19. Såg det nu, Pehr, gillade du phalanx-regeln?
 20. Både 9:e och 16:e funkar samma för mig, kan vara med till ca 16. Har kollat på releasedatumen, firestorm games har den på 31/10, hittar inget datum längre på mantics hemsida.. Youtubeklippen med previews från mastercrafted säger slutet på oktober också..
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...